Bild
Neste artikkel

Triumph stiller ikke i Baja 1000

Nyheter

Triumph har i forbindelse med premieren for sin 1200 Scrambler annonsert at de skulle stille i Baja 1000. Men dette er nå avlyst på grunn av uforutsette hendelser.

Stuntmannen Ernie Vigil, som skal kjøre Triumphs 1200 Scrambler XE i det omtalte racet Baja 1000, er skadet.

I påvente av å få den kommende konkurransesykkelen levert av Triumph, har Ernie Vigil pådratt seg et brudd i venstrefoten. Dette skjedde under en treningsrunde på en annen motorsykkel.

Ernie Vigil er selvfølgelig svært lei seg på teamets vegne, men bruddet var heldigvis lett å operere, og Triumph ser frem til at han er tilbake på sykkelen.

Triumph utsetter konkurransestarten for 1200 Scrambler til Ernie Vigil er ferdig rehabilitert. Ifølge deres pressemelding bør ikke dette skje før i april, hvis man skal følge legenes råd og anbefalinger.

Det ser dermed ut til at første utfordring blir løpet Mexican 1000, som arrangeres fra 26. april til 3. mai. I videoen får du en smakebit fra dette racet.
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.