Siste aktivitet

"jabba" har svart på foruminnlegget "Hvilken motorsykkel er dette"
Snart kommer det et knippe nye mindre modeller fra Triumph og Bajaj.

Triumph går sammen med indiske Bajaj

Nyheter

Den ikoniske britiske motorsykkelprodusenten Triumph har til hensikt å skape nye storselgere i Asia sammen med indiske Bajaj.

Snart kan vi få se et knippe nye Triumph-motorsykler på markedet. Det handler om mindre sykler som skal bygges sammen med det indiske firmaet Bajaj Auto. Opplysningene kommer fra en pressemelding signert Triumph-sjef Nick Bloor og Rajiv Bajaj, som er daglig leder hos Bajaj Auto.

Selskapene skal slå seg sammen for å gi Bajaj mulighet til å bygge billige motorsykler med det verdifulle Triumph-varemerket. Håpet hos begge parter er at deres individuelle styrker skal hjelpe dem med å ta større markedsandeler på det voksende asiatiske markedet, men også globalt sett. Samarbeidet skal ikke medføre at firmaene påvirker hverandre på ledelsesnivå.

Bajaj Auto er en del av indiske Bajaj Group, samt verdens tredje største motorsykkelprodusent, og firmaet ble etablert allerede i 1956.
 

Logg inn eller opprett en konto for å skrive kommentarer

Gratis nyhetsbrev!

Les våre nyhetsbrev for ikke å gå glipp av viktige hendelser. E-postadressen din er alt som trengs.

Du kan når som helst velge ikke å ta imot flere nyhetsbrev, og e-postadressen din selges selvfølgelig ikke videre til andre.

Avslutt Abonner på vårt nyhetsbrev: