Bild
Neste artikkel

Tredjeplass i Bergensrunden for Sondre Haga

Nyheter

Sondre «Gekko» Haga kom på tredjeplass under helgens Norgescup i Bergen. Nå er det så jevnt i toppen at alt blir avgjort under den femte runden i Oslo.

Sondre kom på tredjeplass i Bergen i helgen, bak Håkon Pedersen og Ib Vegard Andersen. Før dette lå alle tre helt likt i Norgescupen.

- Det er så utrolig jevnt i toppen at hver eneste bittelille feil teller tungt, forteller Sondre Haga i teamets pressemelding.

Han er litt skuffet over resultatet, selv om han vet at en tredjeplass er en sterk plassering. Han ønsker alltid å vinne, men når det er så ekstremt jevnt blant topp tre, kan alt skje.

- Jeg er egentlig greit fornøyd med kjøringen. Jeg vet jo at feilene som blir begått er mine egne, selv om noen av dem kanskje var litt uflaks. Heldigvis er det fortsatt så jevnt at jeg kan vinne sammenlagt hvis jeg vinner i Oslo.

Sondre Hagas søster Hanne G. Haga oppnådde sitt beste resultat hittil i helgen, da hun kom på en fjerdeplass i kvinnenes eliteklasse.

Neste helg skal Sondre Haga kjøre VM i Andorra. Her er også Håkon Pedersen med.

- Må bare ta med meg det jeg lærte av åttendeplassen i VM i Japan. I Andorra er målet å havne enda høyere på lista.

Sammenlagtlisten i Norgescupen etter fjerde runde finner du her.
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.