Bild
Neste artikkel

Suzuki oppdaterer GSX-R

Nyheter

Søknader til myndighetene i California kan tyde på at Suzuki har minst en ny modell på gang. Det virker som GSX-R 750 skal få en ny motor.

Dokumentene ble offentliggjort i går av California Air Research Board, de lokale myndighetene som godkjenner alle kjøretøy i staten. Disse viser at 2015-utgaven av Suzukis GSX-R 750 får et litt annerledes utslipp enn 2014-modellen. Dette tyder på at modellen får ny motor, som igjen gjerne er et tegn på flere oppdateringer.

De offentliggjorte dokumentene berører bare 750-modellen, men det er også sannsynlig at 600-kubikkeren blir oppdatert. Ingen dokumenter er vist verken for 2014- eller 2015-utgaven av Supersport-modellen.

Trolig dreier det seg om mindre endringer i motoren, at den vil skvise ut noen ekstra hestekrefter. Med denne oppdateringen følger nok også mindre omarbeidinger på chassis og design.

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.