Bild
Neste artikkel

Suzuki lanserer SV650X i Tokyo

Nyheter

Den japanske produsenten tar enda et skritt for å utvikle en caferacer-versjon av kjøreglade SV650.

Det var i slutten av mars i fjor at Suzukis pene SV650-konsept ble presentert. Og nå har produsenten tatt et skritt nærmere produksjon av modellen.

Vi ser dessverre ikke de pene detaljene som Yoshimura-lyddemperen, de hvite hjulene og ekstralysene, men ellers er stilen veldig lik det første konseptet. Modellen – som nå kalles SV650X – skal vises på Tokyo-messen, som starter 27. oktober.

Suzuki forteller at de vil se markedets reaksjon på motorsykkelen før de tar ytterligere avgjørelser om å sette den i produksjon.

Kommentarer

#1
2017-09-26 10:20

Er vanligvis ikke så hyl på moderne prefabrikerte cafe racere...

Av hensyn til værforhold, kunne den fått en "undertray" så ikke alt av sprut havner akkurat i støvlenes øvre kant, for å så renne ned....

Den var faktisk helt allright. Fra før vet markedet at det er en kompetent mellomklasse maskin som kan brukes til alt. Litt ute av fokus i Norge, der vi er "kubikksyke" på en måte som ikke ses ellers i Europa, utenom HD gjengen altså...

Absolutt gangbar..hvis de utstyrer den med en ordentlig tank som rommer mer enn en termos.

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.