Bild
Neste artikkel
Til tross for masse vilje ble det stang ut for Sondre Haga.

Stang ut for Sondre Haga i EM

Nyheter

Med ambisjoner om å konkurrere om pallen var ikke Sondre Haga fornøyd med en 13. plass i første EM-runde i Casteolli, Spania. Innsatsviljen var på topp, men han var uheldig med enkelte seksjoner.

Sist helgs første EM-runde var preget av mye uvær, og dermed dårlige kjøreforhold. De fleste kjørerne var forberedt på dette, men Haga syntes det var surt med en slik dag når det er EM som gjelder. Han kom på en for ham beskjeden 13. plass, men er tross alt rimelig fornøyd med egen kjøring. Det ble rett og slett stang ut for Haga denne gangen.

– Jeg er selvfølgelig veldig skuffet over resultatlisten, jeg klarte alle seksjonene, bare at jeg klarte dem ikke begge rundene, forteller Haga i pressemeldingen BIKE har mottatt.

Det var faktisk fire andre førere som hadde like mange prikker som Sondre, noe som tilsier at det var små marginer for å komme seg høyere på resultatlisten. Blant disse finner vi Ib Vegard Andersen på en åttendeplass, se bildet. På damesiden havnet søster Hanna Haga på en tiendeplass.

”Gekko” Haga surmuler ikke over det skuffende resultatet. Men det at han bommet på noen hindre han vanligvis klarer, har fått ham til å gå i seg selv.

– Helgens løp har bare gitt meg enda mer motivasjon til å gjøre det enda bedre fremover, avslutter han.

Det får han sjansen til å gjøre allerede neste helg, da han skal konkurrere i et spansk mesterskap. Og han har god tid til neste EM-runde til å rette på det som gikk galt på søndag.


 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.