Bild
Neste artikkel

Spionbilder: 1290 Super Duke GT

Nyheter

990 SMT-oppfølgeren er sett på flere steder og viser en mer touringaktig 1290 Super Duke, som til tross for dette har tilleggsnavnet GT.

Flere "spionbilder" er tatt av en ny KTM-modell som ser ut til å bli oppfølgeren til 990 SMT. Allerede i november i fjor fikk vi se den for første gang, og nå er den blitt sett i både camo- og vanlig utførsel i nærheten av KTMs fabrikker.

Ryktene, fra blant annet Visordown, forteller at den skal hete 1290 Super Duke GT. Til forskjell fra 1290 SDR har den større kåpe og vindskjerm foran, varmeskjold ved eksossystemet, mer solid bakramme til vesker, og et nytt styre for mer oppreist førerposisjon.

Ellers bør ting som motor og chassis være det samme som på SDR. Hvis KTM velger Super Duke R-utførselen med 180 hester eller Super Adventure-varianten med 160 hestekrefters motor gjenstår å se. Lanseringen forventes å skje under høstens messer.
  

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.