Bild
Neste artikkel

Sondre Haga nummer ni i VM-runden

Nyheter

Sist helg konkurrerte Sondre “Gekko” Haga i verdensmesterskapet i X-Trial, og han kom på en hederlig niendeplass. Med verdens beste X-Trial utøvere til stede er dette en god erfaring å ta med seg videre.

Sondre var den nyeste deltakeren i mesterskapet, og siden han var den ferskeste deltakeren kjørte han seksjonene først av alle utøverne. 

– Det gikk som forventet, og jeg er veldig fornøyd med min egen innsats. Jeg klarte å komme meg gjennom en seksjon og langt i andre seksjon. Det er alltid vanskelig å være førstemann til å kjøre, fordi du ikke får se hva de andre gjør rett eller galt i seksjonene, uttaler Sondre Haga i pressemeldingen BIKE har mottatt. 

Sondre er den første nordmannen til å delta i det prestisjetunge mesterskapet i Spania. De aller beste X-Trial utøverne sto på deltakerlisten, og hele 7 000 tilskuere var til stede under verdensmesterskapet. 

– Det var en utrolig opplevelse, jeg har aldri ha vært så nervøs i hele mitt liv. Det var ufattelig mange mennesker der, og de beste i sporten var til stede. Dette var helt klart en god erfaring å ta med videre. 

Neste runde i verdensmesterskapet kjøres på lørdag, i Granada. Sondre får derfor bare en snau treningsuke før det braker løs igjen. 

– På lørdag kjører jeg ikke først, og det kommer til å hjelpe stort. Jeg skal trene mye innendørs med store kanter, og nå som jeg vet hva mesterskapet innebærer, kommer jeg til å være mye bedre forberedt, avslutter Sondre «Gekko» Haga. 

 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.