Bild
Neste artikkel
Håkon Pedersen på første, Sondre Haga nummer to, og Ib Vegard Andersen på tredje. Foto: Martin Haga

Sondre Haga nummer to i sesongavslutningen

Nyheter

I helgen arrangerte Osloungdommens motorsenter siste Norgescup-runde og NM i trial. Sondre “Gekko” Haga endte på andreplass i begge konkurransene.

Sondre “Gekko” Haga, Ib Vegard Andersen og Håkon Pedersen er de tre største navnene i norsk trial for tiden. Etter en ekstremt jevn sesong kunne alle vinne i helgen, og søndag endte siste runde i Norgescupen med snaue ti prikker i differanse mellom disse tre.

Alle har tatt hver sin tittel i år. Sondre Haga vant X-Trial i hjembyen Sandnes, Andersen ble norsk mester, mens Pedersen vant nordisk og Norgescupen.

– Det er spennende når det er så jevnt. Jeg kjørte sammen med Pedersen nesten hele søndagen. Kjente presset da jeg så ham kjøre to vanskelige seksjoner på null rett før jeg skulle ut, sier Haga.

Haga er åpen om at målet var å vinne alt i år, men han er likevel ikke skuffet over andreplassen.

– Andreplass er jo ikke det jeg siktet på, men kan ikke klage for mye av den grunn heller. Det har vært så jevnt mellom oss tre i hele år at alle vet at den som vinner er den som har kjørt best den dagen.


Neste helg skal Sondre kjøre VM i Arco di Trento i Italia. Her er målet å avansere på sammenlagttabellen, og da trenger han en god dag.

– Maks fokus og vekk med alle småfeil, så tror jeg at jeg kan klare det, avslutter Sondre Haga i pressemeldingen fra teamet.

 
Sondre Haga har alltid som mål å vinne. Foto: Annette Gilje Haga
Sondre Haga i aksjon i England tidligere i år. Foto: Raffaelle Gallini

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.