Bild
Neste artikkel

Rykte: Honda Africa Twin blir større

Nyheter

Rykter fra Japan antyder at Honda vil gjøre Africa Twin til en større motorsykkel, med lansering i 2020.

Da Honda relanserte adventure-modellen Africa Twin, skilte den seg ut med nettere dimensjoner, og med større vekt på aktiv offroad-kjøring. Dette gjorde den til et interessant alternativ til de større konkurrentene, som R1200GS. Til 2020 ser det imidlertid ut som Honda dreier mer i sistnevnte retning.

Ryktene forteller at det handler om mer teknologi og en større motor som skal klare Euro5-kravene. Tøffere utslippskrav betyr at Honda til tross for en større motor kanskje ikke kan klemme ut så mye mer effekt av den. En oppdatering av DCT-kassen går det også rykter om, for å klare aktiv kjøring enda bedre.

Når det gjelder ny teknologi, skal det handle om nøkkelløs tenning, TFT-instrumentering istedenfor LCD-display, og noen multimedia-funksjoner. Om alt dette stemmer, gjenstår å se, men i så fall blir det nok bekreftet på EICMA-messen i november. 

Hva ønsker du deg hos en oppdatert Africa Twin?

 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.