Bild
Neste artikkel

Rossis nye håndmalte vinterhjelm

Nyheter

Under Sepang-testen kjørte Valentino Rossi tradisjon tro med en ny spesialdesignet hjelm, og denne gangen var den håndmalt.

Det har blitt en tradisjon at Rossi og AGV viser en ny spesialdesign under vintertesten i Sepang. Årets vintertest var ikke noe unntak i så måte; Rossi viste nå en Pista GP R i en fargesterk kombinasjon. 

Sammen med neonfargene gul, grønn og oransje er Rossis sol og måne å skue på toppen av hjelmen. Designen karakteriseres av brede penseldrag, sammen med nummer 46. Hjelmen er designet av Rossi og Drudi, en duo som har produsert hjelmer sammen i 20 år, og den er imponerende nok malt for hånd, som gjør hver hjelm helt unik. 

– Det er en suveren opplevelse å få jobbe med en special edition. Vi tester nye ideer hver gang, men dette er ikke alltid lett. I år hadde vi vondt for å bestemme oss, men så kikket jeg bort på Aldo (Drudi, red. anm.) og ba ham gjøre noe for meg; det vi pleide å gjøre, ta opp en pensel og male hjelmen for hånd, som i gamle dager, forteller Rossi.

Hva synes du om denne hjelmdesignen?
 

Kommentarer

#1
2019-02-12 12:51

Er det Dennis Matson som har designet den?
http://antihero-x.com/p9pp4uh98opue2w2vjnfpjpcauj1it

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.