Bild
Neste artikkel
Waldmann jobbet for Eurosport, og vi så ham ofte i depotboksen etter racingkarrieren.

Roadracingfører Ralf Waldmann er gått ut av tiden

Nyheter

GP250-føreren døde i sitt hjem, sannsynligvis av hjerteinfarkt. Ralf Waldmann ble 51 år. Han er den føreren som har vunnet flest race uten å ha blitt verdensmester.

Ralf Waldmann kjørte i både 125- og 250-klassene når han hadde mulighet. Han er den føreren som har vunnet flest GP-race uten å få noen verdensmestertittel.

Han startet å konkurrere i 1987, i 80-kubikksklassen, og la opp i 2000 med en rekke pokaler fra både 125 og 250-klassene. Spesielt godt huskes nok racet på Donington i 2000 – i regn, men på opptørkende bane på regndekk – der han knep seieren foran franskmannen Olivier Jacque med 0,3 sekunders margin.

Etter racing-karrieren har han jobbet for Eurosport, og han kjøpte også aksjer i et forsøk på nylansering av motorsykkelmerket MZ. 

I dag kan man lese en rekke kondolanser fra MotoGP-verdenen.
– Han var en tøff motstander for Olivier Jacque. Jeg er dypt rystet, han var en unik person. Lidenskapelig, og like crazy som oss andre. Han var en sterk profil i vår verden. Du forlot oss altfor tidlig, min venn. R.I.P Waldi, uttaler TECH3s teamsjef Hervé Poncharal. 
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.