Bild
Neste artikkel

Rea hedret av det britiske kongehuset

Nyheter

Jonathan Rea er ikke bare tre ganger verdensmester i Superbike. Nå har han også fått tildelt Den britiske imperieordenen (MBE).

MBE er en orden som deles ut til personer som har gjort en ekstra innsats for Storbritannia. Nå var det Jonathan Reas tur til å motta denne ordenen.

Rea tok seg en dags pause fra WSBK-testen på Jerez denne uka, der han lå øverst på lista etter første dag. 30-åringen dro til London og fikk overrakt ordenen ved Buckingham Palace.

Det var prins William som møtte Rea tirsdag morgen, men Rea ble egentlig tildelt ordenen allerede i juni, da en liste ble offentliggjort i forbindelse med dronningens fødselsdag.

En overveldet Rea fortalte i går til BBC: – Prins William er selv motorsykkelfan, og vi snakket om motorsyklene hans. Det er en stor ære for meg å bli invitert for å motta en MBE. Det har vært mer enn en drøm, mer enn jeg noen gang har forventet. Da jeg kom hit i dag, begynte det virkelig å gå opp for meg hva jeg har oppnådd. 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.