Bild
Neste artikkel

Ole Bjørn Plassen satser videre

Nyheter

Ole Bjørn Plassen satser fortsatt i Spania etter tidvis veldig imponerende kjøring i 2018, der han viste at han er blant de aller raskeste førerne i det spanske Superbike-mesterskapet.

I 2019 har teamet helt nye sykler, Ducati V4R, som er en helt ny modell fra produsenten. Det er foretatt en radikal endring av motorkonstruksjonen, som har resultert i en sykkel med hele 234 hestekrefter, fordelt på kun 170 kilo. Teamet har stor tro på at dette skal gi Ole Bjørn det lille ekstra han trenger for å stå øverst på pallen. Temaet håper spesielt på at toppfarten på nye sykkelen er vesentlig forbedret. 

Ole Bjørn kjører også i 2019 med eget team, der Jesper Jeppesen fra Holmestrand er andrefører. Teamet består ellers av Stian Øverby, Rolf Thomas Pettersen, Joachim Jeppesen, Tor Erik Plassen, og Bjørn Plassen. Teamet synes det er utrolig morsomt at et lite privatteam med begrensede midler fra lille Sande i Vestfold kan hevde seg mot store profesjonelle team i Europa.

Teamet er også svært fornøyd med at hovedsponsor Skude Mur AS øker sitt bidrag for 2019-sesongen, og de retter i tillegg en stor takk til samtlige sponsorer, som legger ned både tid og penger for at Plassen Roadracing Team skal ha et best mulig utgangspunkt for pallplasseringer og mange gode opplevelser i årets utgave av det spanske mesterskapet.

Første race kjøres 14. april på Jerez, og du kan følge med på teamets Facebook-side for å få de siste nyhetene og oppdateringene.

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.