Bild
Neste artikkel
Geir Strand fra NMCU sammen med byrådsleder Raymond Johansen.

Nye pendlerparkeringsplasser i Oslo sentrum

Nyheter

NMCU fikk i går godkjenning fra Oslo kommune til å opprette nye pendlerparkeringsplasser for motorsykler i Oslo sentrum.

Plassene ligger riktignok utenfor Ring 1, men er et skritt i riktig retning fra Bymiljøetatens side, og NMCU takker for et konstruktivt samarbeid i prosessen.

Pendlerparkeringen opprettes på våren/ forsommeren 2018. Det vil bli rundt 20 plasser i Møllergata, på broen over Vaterlandstunnelen, og cirka åtte plasser rett bak DnBs hovedkontor på baksiden av Barcode-rekken i Bjørvika.

NMCU Oslo Akershus krets håper en etter hvert kan se på flere aktuelle adresser ved sentrale knutepunkter i randsonen av Ring 1, og vil holde tett kontakt med Bymiljøetaten i tiden fremover.

Siden hovedstaden er en by som fremstår som mer og mer fiendtlig innstilt overfor motoriserte kjøretøyer, er det positivt å kunne melde om denne pendlerparkeringen, og BIKE ønsker NMCU lykke til med det viktige arbeidet i tiden fremover.

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.