Bild
Neste artikkel

MV Agusta slipper A2-modeller

Nyheter

Den italienske produsenten MV Agusta gir nå A2-førere mulighet til å kjøpe og strupe sportsmotorsyklene deres.

Brutale 800 og F3 675 Supersport er to tresylindrede modeller fra MV Agusta som nå kan strupes til 35 kW-utgaver, og dermed kan kjøres med A2-førerkort.

F3 675 supersport er, som navnet antyder, en rendyrket sportsmotorsykkel for både gate- og banekjøring. F3 får to ulike fargekombinasjoner, der Agostini-rød og sølv kanskje er den mest kjente. Den andre fargen har navnet Intense sky blue/Night grey.
 
Også F3 får en modell med 95 hestekrefter, til forskjell fra de 128 hestekreftene som A-versjonen kan skilte med. 

Brutale 800, produsentens streetfighter-modell, kommer i fargene Intense sky blue/grey, Fire red/Night grey, og Ice grey. Den tresylindrede motoren på 798 kubikk og med 109 hester blir nå til 95 hester (70kW) for å kunne strupes til A2-reglementet. 

A2-reglene sier at en motorsykkel ikke kan ha høyere opprinnelig effekt enn 70kW for at den skal kunne tilpasses A2-førerkortet, der makseffekten er 35 kW. Forholdet mellom nettovekten og tjenestevekten skal heller ikke være over 0,2 kW/kilo. Du leser mer om dette her.

Den opprinnelige effekten kan tilbakestilles ved et besøk hos et autorisert verksted når du etter hvert oppgraderer til A-førerkortet.
 
Intense sky blue/night grey
Ice grey/aviation
Fire red/night grey
F3 675 supersport intense sky blue /night grey

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.