Bild
Neste artikkel

MV Agusta kjøper tilbake aksjer fra AMG

Nyheter

Økonomisk belastede MV Agusta skal nå være helt kvitt AMG, og med ny finansiering ser de fremover.

Det eksklusive motorsykkelmerket har hatt tøffe tak de seneste årene, men nå kommer det opplysninger om at de kan være på vei mot et nytt kapittel.

Nylig kjøpte de tilbake samtlige aksjer fra sin forrige deleier, det Mercedes-styrte bilselskapet AMG. Dette samarbeidet klarte aldri å løfte MV Agusta forretningsmessig; redningen ble investorene i Sardarov-familien og deres firma ComSar Invest.

MV Agusta skilter med en arv som få motorsykkelmerker kan måle seg med, og har også i år kunnet hevde seg som ett av toppmerkene i for eksempel World Superbike.

Racingfans har håpet på en ny firesylindret maskin i form av en ny sportssykkel. Men dessverre for fansen kommer MV Agusta i starten til å fokusere på de nakne volummodellene, og en ny motor på 1 000 kubikk eller mer kommer derfor mest sannsynlig til å presenteres i en slik motorsykkel.

 

Kommentarer

#1
2017-12-20 20:32

Nakenmodellene er gørrkjedelige, beklager men de er det..

Korrupsjonsarven etter helikopterdelen gir ikke pluss i margen.

#2
2017-12-22 06:26

Dobbelt. Slettet.

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.