Bild
Neste artikkel

MV Agusta har noe på gang

Nyheter

Den italienske produsenten har noe nytt på gang, og de kaller prosjektet for RVS, Reparto Veicoli Speciali.

Det har dukket opp en kryptisk teaser på Youtube fra den italienske produsenten MV Agusta. Silhuetten av en customisert Brutale-versjon og bokstavkombinasjonen RVS gravert i  metall har fått oss til å klø oss i pannen.

Visse gjetninger på internett har handlet om en første moderne retromotorsykkel fra produsenten, for eksempel en scrambler. Andre opplysninger forteller at RVS står for Reparto Veicoli Speciali – dette betyr sånn cirka avdeling for spesialkjøretøy.

Dette leder oss videre inn på at MV Agusta kan ha skapt sin egen avdeling for fabrikkbygde spesialversjoner av eksisterende modeller. En slik burde jobbe med å livsstiltilpasse motorsykler istedenfor å gjøre dem raskere; det siste ivaretar allerede avdelingen Reparto Corse.

Den senere tiden har motorsykkelverdenen vist stor interesse for byggere som har våget å sette klørne i MV Agusta. Blant de nyeste eksemplene har vi Rough Crafts karbonfiberkledde skaperverk og Deus Customs AgoTT. Dermed har produsenten fått en grunn til å undersøke muligheten for å slå mynt på dette.
 
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.