Siste aktivitet

"jabba" har svart på foruminnlegget "Honda CB 125 Twin Cafe Racer Prosjekt"
Onsdagstreffene like ved Karl Johan fortsetter også i 2018.

Motorsyklister får parkere i Roald Amundsens gate

Nyheter

NMCU presenterer i dag en gladnyhet til dem som pleier å samles i Roald Amundsens gate ved Karl Johan i Oslo; det tillates parkering på onsdager også neste år.

NMCU har mottatt følgende bekreftelse fra Bymiljøetaten i Oslo:

Oslo Kommune ved Bymiljøetaten bekrefter tillatelse for Norsk Motorcykkel Union NMCU på vegne av motorsyklistene til gjennomføring av MC-samlinger i Roald Amundsens gate mellom Stortingsgata og Karl Johans gate. Tidspunkt for arrangementene er onsdager i tidsrommet 16.00 – 23.00 f.o.m. mars måned 2018 t.o.m. oktober måned 2018. Kjøring må begrenses til et minimum. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt å kjøre eller parkere på gressarealer, kun kjørevei skal benyttes.

Det er nå å håpe at flest mulig motorsyklister i Oslo og omegn griper muligheten og benytter seg av denne populære parkeringen på onsdagskveldene. Hvis man følger retningslinjene, vil sjansen være større for at tillatelsen vil bli fornyet.
 

Logg inn eller opprett en konto for å skrive kommentarer

Gratis nyhetsbrev!

Les våre nyhetsbrev for ikke å gå glipp av viktige hendelser. E-postadressen din er alt som trengs.

Du kan når som helst velge ikke å ta imot flere nyhetsbrev, og e-postadressen din selges selvfølgelig ikke videre til andre.

Avslutt Abonner på vårt nyhetsbrev: