Bild
Neste artikkel

Mathias Martinsen i VM

Nyheter

Mathias Martinsen stiller til start i den første runden av VM i Superenduro i Taouron Arena i Polen førstkommende helg, foran 13000 tilskuere.

Dette er første runde av totalt fem i 2018-sesongen. Mathias kjører i juniorklassen, og det er hans tredje sesong. Målet er å kvalifisere seg slik at han kommer til de tre finalene som kjøres i løpet av kvelden.

Nivået er høyt, så det er viktig å ha fokus og holde seg på hjulene. Teamet reiser nedover i dag, og Mathias kommer etter med fly for å være mest mulig utvilt og slippe å sitte timevis i varebilen.

Denne gangen får Mathias selskap av tre nordmenn til som skal prøve seg. Disse er Ib Vegard Andersen, som kjører i seniorklassen, samt Stian Kristoffersen og Per Kristian Svendsrud, som begge kjører i juniorklassen. Teamet forteller i pressemeldingen at det blir spennende med flere nordmenn på startstreken.

BIKE ønsker Mathias og de andre norske utøverne lykke til!

Bildene er levert av teamet.

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.