Bild
Neste artikkel

Lanserer offroad-tur i Tanzania

Nyheter

Det norske MC-reisebyrået Indian Adventures AS er mest kjent for sine turer i Himalaya og Sri Lanka. Nå tar de steget over til Afrika og lanserer tur i Tanzania.

– Våre kunder som har reist med oss i Asia har hatt en ønske om at vi arrangerer turer også i Afrika, sier daglig leder i Indian Adventures AS, Jim Lindquist. Turen i Tanzania er et resultat av to års planlegging for å finne den beste ruten og godt egnede motorsykler, og Lindquist uttaler videre at det er hyggelig å se at mer enn halvparten av plassene er booket kun ett døgn etter at turen ble lansert 9. mars i år.  

Turen inneholder safari i Ngorongorokrateret og kjøring i Kilimanjaro nasjonalpark. Ifølge arrangøren er dette et eventyr av en tur, der du får oppleve Afrika på sitt beste med offroadkjøring i Afrikas villmark. Overnatting skjer i alt fra gode hoteller til mer enkle fasiliteter hos en nomadestamme på savannen.

Turen går fra 26. september til 10. oktober i år. Det er mulig å forlenge med 5 netter på paradisøya Zanzibar. I juni blir det en treningshelg hvor deltarne får frisket opp sine offroad-ferdigheter i forkant av turen. 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.