Bild
Neste artikkel
I fjor møtte det over 3 500 besøkende.

Klart for MC-messens vårmønstring

Nyheter

For andre år på rad arrangeres MC-messens vårmønstring. Dette er et samarbeid mellom Motorsykkelimportørenes Forening (MCF) og Norges Varemesse ved MC-messen, og dato er 5.-6. mai.

– Alt som er nytt er det knyttet spenning til, og vi var usikre på hvordan opplegget ville bli mottatt i fjor, som var første året, forteller Tommy Larssen – prosjektleder for MC-messen – i pressemeldingen.

– Det er derfor veldig hyggelig at Vårmønstringen i fjor ble en kjempesuksess, med over 3 500 besøkende, fortsetter han.

Samtlige motorsykkelmerker vil være til stede på årets arrangement, og hele parkeringsplassen foran Norges Varemesse blir tatt i bruk. Dermed kan de besøkende prøvekjøre de nyeste modellene. Det selges mat og drikke på et eget område, det etableres en egen bane for ferdighetskjøring, samt et område hvor de som ikke har motorsykkelførerkort kan prøve seg i salen for første gang.

Tor Henning Johansen besøkte vårmønstringen i fjor, og uttaler følgende: – Jeg var her både på lørdag og søndag i fjor, og fikk prøvekjørt hele 22 forskjellige modeller. Dette er en fantastisk mulighet for å prøve og sammenlikne de forskjellige motorsyklene. I alle år jeg har vært motorsyklist, har jeg til sammen kjørt 8-10 forskjellige modeller, etter denne helgen har jeg kjørt over 30 forskjellige sykler, og lysten på ny motorsykkel blir ikke akkurat mindre etter en slik helg.

Åpningstidene er lørdag 10.00 – 18.00, og søndag 10.00 – 17.00. 

Det blir parkering for både bil og motorsykkel på arrangementet, og det vil være gratis inngang.

Les mer på www.mcmessen.no


 
Masse folk og fint vær i fjor.
Fullt trøkk på Indians stand. I år har de med seg artisten Gil Edwards.
Tor Henning Johansen storkoste seg i fjor.

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.