Bild
Neste artikkel

Klart for lag-EM i motocross

Nyheter

Det er nå klart hvem som skal representere Norge i lag-EM i motocross i år. Det blir sendt utøvere i både dame- og herreklassene til Gdansk 8.-9. september.

Damelaget vil bestå av to MX2-utøvere, og disse er – i år som i fjor – Mathea Selebø og Thea Johansen. Mathea tok en tredjeplass i årets EM for damer, og Thea har også kjørt svært raskt og stabilt i år. I fjor klarte jentene en sjetteplass i lag-EM på samme bane, og det blir spennende å se om de klarer å klatre noen plasser til i årets utgave.

I herreklassen er utøverne som er tatt ut Kevin Horgmo (MX2). Med gode internasjonale resultater i år var det liten tvil om at Kevin måtte være med på årets lag. Sammen med ham kjører Cornelius Tøndel (MX125). Han er egentlig blitt MX2-utøver, men har sagt seg villig til å stille med en 125cc i lag-EM. Han har også kjørt NM i MX125, og leder foreløpig sammenlagt i denne klassen..

Til sist er det tatt ut to utøvere i MX85, og der falt valget på Håkon Østerhagen og Andreas Meyer, da disse to så langt har oppnådd de beste resultatene både nasjonalt og internasjonalt.

BIKE ønsker samtlige lykke til!
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.