Bild
Neste artikkel

Kjøp Rossis kjærlighetsbrev til Yamahaen

Nyheter

Da Valentino Rossi forlot Yamaha til fordel for Ducati i 2011, skrev han et kjærlighetsbrev til sin M1, som ble publisert i en pressemelding. Nå skal det originale brevet selges på auksjon.

Brevet ble til da Yamahas presseansvarlig, Wiliam Favero, sendte Rossi et utkast til pressemeldingen som skulle ut. Men Rossi syntes det var for upersonlig, og skrev isteden sin egen versjon på baksiden av utkastet. Det er denne originalen som Yamaha nå har donert til veldedighet.

Auksjonen er organisert av et knippe fra MotoGP-depotet for å hjelpe fem år gamle australske Freyja, som trenger spesialbehandling for en sjelden kreftform. 

I tillegg til Rossis brev auksjonerer man også bort diverse MotoGP-utstyr som motorsykkeldeler, knepucker og capser signert av mange førere i depotet. Budgivningen starter nå på onsdag og pågår i en uke. Se alt her.

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.