Bild
Neste artikkel

Kan Royal Enfield og Ducati bli søsken?

Nyheter

Kort tid etter at det lekket ut at Volkswagen undersøker mulighetene for et salg av Ducati, kommer det nye opplysninger.

Vi rapporterte nylig at nyhetsbyrået Reuters har avslørt at Volkswagen har gitt banken Evercore i oppgave å undersøke mulighetene for et salg av Ducati. Det skulle ikke gå lang tid før nye opplysninger dukket opp i media.

Det er magasinet Times of India som har fått indikasjoner om at eieren av Royal Enfield, Eicher Motors, har vist interesse for å kjøpe Ducati. Dette er imidlertid ikke bekreftet av noen av partene, og Volkswagen har ikke engang kommentert de første opplysningene om at de overveier å selge Ducati.

Eicher Motors har imidlertid store planer for tohjulsvirksomheten, og Ducati kan godt være et bytte som lokker. Selskapet har i dag link til blant annet Volvos tunge kjøretøy, og amerikanske Polaris´ UTV-avdeling.

Kommentarer

#1
2017-05-09 23:11

Vet ikke hva som er verste scenario. Ducati laget i India, eller Royal Enfield ødelagt av italienere....

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.