Bild
Neste artikkel

Hondas nye V-twin

Nyheter

Det går mange rykter om de nye 2004 modellene. Ute i Europa selger nakne sykler bra, og Honda CB 600 var tidligere Hondas best solgte modell. Nå sier ryktene at Honda fortsetter med flere modeller rundt temaet "nakne rampesykler".

Som et komplement til CB 900 Hornet, vurderer nå fabrikken en naken modell av VTR 1000 SP-2, med en svært minimal toppkåpe. Desingnet skal være likt modellen X-11, en uvanlig modell i Europa. Om vi kommer til å se modellen allerede på høstens messer er usikkert. Disse bildene er kun en designstudie.

Det ryktes imidlertid også om at det kommer en ny V-twin fra Honda. Det blir sagt at den aldrende modellen Firestorm fortsatt skal henge med, men den skal oppdateres med et hvassere design, nytt chassis og en omarbeidet motor med innsprøytning og lavere drivstofforbruk.

Hva synes du om disse designstudiene? Gi gjerne dine kommentarer nede på siden! Honda kommer til å offentliggjøre alle sine modeller 10. september.

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.