Bild
Neste artikkel
Donald Trump er ikke helt i humør ...

Harley-Davidson i hardt vær hos Trump

Nyheter

President Donald Trump langer ut i velkjent og usminket stil mot Harley-Davidson etter produsentens avgjørelse om å flytte utenlands.

Harley-Davidson planlegger å flytte sin produksjon utenlands etter at EU har bestemt seg for å innføre straffetoll på varer som er produsert i USA.

– Harley-Davidson burde forbli 100 prosent amerikansk, med folkene som har gitt dere suksess. Jeg har gjort så mye for dere, og så skjer dette. Andre firmaer kommer tilbake dit de hører hjemme! Vi glemmer ikke, det kommer heller ikke kundene deres til å gjøre, eller deres nå svært så LYKKELIGE konkurrenter, uttaler en som vanlig frittalende Donald Trump på Twitter.

Da Harley-Davidson offentliggjorde planene om å flytte produksjonen, svarte presidenten syrlig på Twitter at produsenten kunne vente seg å bli beskattet som aldri før om de prøver å selge eventuelle utenlandskproduserte motorsykler i USA.
 

Kommentarer

#1
2018-06-29 22:32

Som vanlig kommer han med løgner og halvsannheter. Det er jo bare produksjonen for markedet utenfor det Nord Amerikanske som skal flytte utenlands. Produksjonen for hjemmemarkedet skal fortsatt produseres i USA og det vet Trump godt. Hvis ikke er han dum.

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.