Bild
Neste artikkel
Håkon Engan Karlsen (t.v.) og Joachim Omby Jonasen.

Håkon Engan Karlsen med sensasjonell 5. plass i EM

Nyheter

Håkon Engan Karlsen sørget for den beste plasseringen i enduro-EM så langt med en andreplass på mesterskapets siste dag. I tillegg ble han fjerde beste fører totalt i helgen.

Juniorene Håkon Engan Karlsen (21) og Joachim Omby Jonasen (16) fra Norges Endurolandslag har kjørt alle de fire EM-helgene i år.

Denne helgen var det EM-finale over tre dager i Kielce, Polen. Finalen besto av to dager med tradisjonell Enduro og fartsetapper, åtte timer hver dag. Tredje og avsluttende dag var et motorcross-heat. Begge de norske guttene klatret på sammenlagtlisten allerede etter første dag, og imponerte med gode plasseringer alle dager. 

Håkon Engan Karlsens EM-eventyr endte til slutt med en flott 5. plass i sammendraget, mens Joachim Omby Jonasen kom på 9. plass.

Landslagstrener Pål Anders Ullevålseter er imponert, men ser allikevel et forbedringspotensial. – Guttene er begge debutanter i EM-sammenheng, og har prestert over det som var forventet. Det lover godt for fremtiden, uttaler han i pressemeldingen BIKE har mottatt i dag.

Enkeltresultatene ble som følger:

Dag 1: 
Håkon nr. 4 
Joachim nr. 6

Dag 2:
Håkon nr. 5
Joachim nr. 8

Dag 3:
Håkon nr. 2
Joachim nr. 10

Bildet er levert av teamet.
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.