Bild
Neste artikkel

GasGas SixDays Special

Nyheter

Verdens mest kjente og prestisjefylte endurorace er uten tvil SixDays – selvsagt er dette en glimrende anledning til å bygge spesialmodeller med ekstra av alt. Sjekk her!

Årets utgave av SixDays arrangeres i Vina del Mar i Chile 12.-17. november. I forbindelse med SixDays passer enduroprodusenter med respekt for seg selv på å presentere modeller med ekstra av alt og mere til.

KTM har jo sin klassiske modell, og Shercos modell har jeg også rapportert om tidligere. Se bilder av disse ved siden av. Også Beta har presentert en Boano spesial, og husker jeg rett, var dette en kittet modell som skulle være for utleie. Tror neppe at den er å få over disk, selv om delene for seg er tilgjengelige.

Og nå kommer GasGas med sin SixDays-versjon, se bildeserien. 

Ekstra er Renthal-styre, nytt styrefeste og hurtigfeste på hjulakslene for raskere hjulskift. Dessuten får du en flytende 260 millimeters skive foran for å klare å bremse bedre. Og selvsagt en del bling bling når det gjelder dekaler og ikke minst saltrekket. Pen? Jeg liker den i hvert fall. 
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.