Flathaug tok sølv i SM

Før finalehelgen i det svenske mesterskapet lå Henning an til en sikker bronseplass i Superstock 600, og teamet regnet med at dette også skulle bli sluttresultatet, siden det var mange poeng opp til andremann Dennis Dragos og ledende Jesper Pellijeff.

Fritreningene på fredag gikk bra, Henning var blant topp tre hele dagen. I lørdagens kval kjørte Henning inn til andre startspor. I racet lørdag ettermiddag tok Henning en god start og ledet i flere runder før Jesper Pellijeff tok ham igjen og dro ifra. Henning klarte dessverre ikke å holde det samme tempoet, men kjørte stabilt raske rundetider og endte som nummer to i mål. Ettersom Dennis Dragos fikk tekniske problemer og ikke kunne stille til start i det første løpet, tok Henning igjen 20 poeng i sammendraget, og de to førerne sto dermed helt likt på andreplass før sesongens aller siste løp. Pellijeff var det ingenting å gjøre med; han var svensk mester poengmessig sett allerede på lørdag.

På søndagens kval kjørte Henning inn til tredje startspor bak Pellijeff og Dragos. Han tok en pangstart i løpet, hengte seg på Pellijeff og lå noen sekunder foran Dragos da løpet ble rødflagget i runde 9. Løpet ble restartet to ganger, og til slutt kunne Henning enda en gang kjøre inn i mål som nummer to etter å ha satt en solid personlig bestetid og løpets raskeste rundetid. Han avsluttet dermed sesongen og Superstock 600-karrieren med sølv i det svenske mesterskapet.

Hennings Honda CBR600RR tar nå veien videre til en ny eier denne uka, og både fører og team kan se tilbake på en fantastisk sesong der Henning kan titulere seg norsk og nordisk mester, samt sølvvinner i det svenske mesterskapet. Teamet takker sponsorer, familie og støttespillere som gjør det mulig å holde på med det de betegner som verdens beste idrett.