Bild
Neste artikkel

Fenati ber om unnskyldning

Nyheter

Etter søndagens race, der Romano Fenati mistet hodet og trykket inn konkurrent Manzis bremsehendel, har alt rast sammen for ham.

– Jeg ber hele sportsverdenen om unnskyldning. Jeg skulle ønske at det bare var en vond drøm. Det jeg gjorde er skammelig. Jeg var ikke mann nok, et ekte mannfolk hadde ikke reagert slik på provokasjonen, men hadde tatt det opp med racingledelsen, uttaler Romano Fenati.

Hendelsen kostet ham i utgangspunktet utestengelse fra to race, men endte med at han fikk sparken fra Marinelli Snipers Team, samt fra Forward racing slik at han mistet MV Augusta-kontrakten han hadde foran 2019-sesongen. 

– Jeg vil be om unnskyldning til alle som trodde på meg, og til dem som hendelsen er gått ut over. Det har gitt et dårlig bilde av meg og sporten. Jeg er ikke slik, og det vet de som kjenner meg, fortsetter han. 

Romano Fenati har tidligere kjørt med VR46 Sky-teamet, men måtte også forlate dette teamet på grunn av samarbeidsproblemer og dårlig impulskontroll.

– Jeg kommer til å bruke tid på å reflektere over dette og rydde opp i tankegangen, avslutter Fenati.

 

Kommentarer

#1
2018-09-17 10:11

Syntest for å være ærlig at han burde bli utestengt for livstid. Det er ikke første gang han her lager problemer.
3 ting jeg ihverfall vet om:
1: Sparket til en annen kjører under et løp
2: Trykket på motorstopperen til Manzis
3: Ikke minst bremsehendelen til Manzis senere i løpet.

Er dette slike vi vil ha i motorsporten. Er liksom nok spektakulære krash i dem, at vi ikke trenger å frem provosere noen

Just my 2 cents

Isikana
Joachim Solvang

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.