Siste aktivitet

"jabba" har svart på foruminnlegget "Hvilken motorsykkel er dette"

Drømmesykkel for totaktsfrelste

Nyheter

Hva sier du til en totakter på 550 kubikk fra KTM? En monstermodell for menn med like mye hår som Chewbacca på brystet …

Denne KTM 550 SX-en er et fantastisk prosjekt som du kanskje har lest om i Motocross Action Magazine, og nå ligger den til salgs på eBay. Budet i skrivende stund er på drøye 66 000 kroner, men det stiger garantert før budrunden er over.

Man har tatt en KTM 250 SX-F 250 Factory Edition, plukket ut motoren og solgt denne til et crosskart-prosjekt, og isteden har en slått kloa i en velholdt KTM 550 MXC fra 1994. Ikke noe vrak, men en svært fin, gammel klassiker, og så har man montert motoren i det nye chassiset. Det krevdes blant annet nye rammerør foran, men man fikk den til slutt på plass.

Det ble litt mye pes med å fikse problemene med kjede og drev på «feil» side, men det løste man ved å benytte bakbremsen fra den gamle sykkelen. For å få plass tok man tanken fra en KTM 150 SX. Motoren gir 66 ville hester på speed originalt, men i tillegg er den blitt portet og finslipt moderat. Så forvent deg nærmere 70 gamp. Lekkert prosjekt! Bare forestill deg denne på full gass … 
 

Logg inn eller opprett en konto for å skrive kommentarer

Gratis nyhetsbrev!

Les våre nyhetsbrev for ikke å gå glipp av viktige hendelser. E-postadressen din er alt som trengs.

Du kan når som helst velge ikke å ta imot flere nyhetsbrev, og e-postadressen din selges selvfølgelig ikke videre til andre.

Avslutt Abonner på vårt nyhetsbrev: