Bild
Neste artikkel

Det nærmer seg for KTM Super Duke GT

Nyheter

Sporttoureren fra KTM er nå ikke mer enn et par måneder fra avduking. Her er de tydeligste spionbildene av motorsykkelen hittil!

Det er magasinet MCN som har fått tak i bildene av KTM Super Duke GT, som sannsynligvis blir avduket på EICMA-messen i november.

Motorsykkelen vil fylle tomrommet mellom streetfighteren Super Duke R og eventyreren 1290 Super Adventure. KTM-ledelsen håper at motorsykkelen skal ta over der gamle 990 SMT slapp.

På bildene ser vi en Super Duke med kraftig forsterket bakramme som skal tåle tung bagasje. Tanken ser også ut til å ha ekspandert, og sannsynligvis er volumet et eller annet sted mellom Super Duke Rs 18 liter og Super Adventures gedigne 30 liter.

Felgene skal være skodd med Pirellis Angel GT sportouringdekk, frontlykten har LED-posisjonslys, og på sidene finner du KTMs kurvelys fra Super Adventure.

Hva synes du om denne modellen?

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.