Bild
Neste artikkel

Caroline fornøyd med innsatsen

Nyheter

Til tross for problemer med skulderen under første løpshelg på Road America for 3 uker siden, viste Caroline Olsen at hun var tilbake, og at tempoet er bedre enn noen gang.

Forrige helg fortsatte den positive utviklingen, på Laguna Seca. Caroline kvalet inn på en sterk 15. plass blant hele 40 førere, og bare ett sekund bak de åtte beste. Hun slo sin personlige rekord fra 2016, fullførte løpet med en solid 13. plass, og var nærmere teten enn noen gang tidligere.

– Jeg tar med meg mye positivt fra denne helgen på Laguna Seca, og det er deilig å endelig kunne gi alle litt positive oppdateringer etter mye motgang, forteller Caroline i e-posten BIKE har mottatt i dag.

Skulderen var bedre enn den var i Wisconsin, men fortsatt ikke hundre prosent. Forhåpentligvis er den enda bedre med videre behandling før neste løp, som kjøres i Utah om tre uker.

Caroline retter til slutt en ny takk til de trofaste støttespillerne sine.

Bildene er levert av Caroline.

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.