Bild
Neste artikkel

Brukskunst signert Harley-Davidson Oslo

Bildeserier

16 nordiske Harley-Davidson-forhandlere bruker nå vinteren til å designe sin egen mc-favoritt - med utgangspunkt i modellen Sportster. En av disse er Harley-Davidson Oslo.

Fire av Norges H-D-forhandlere skal som tidligere skrevet måle seg mot 200 forhandlere på verdensbasis i konkurransen Custom King – og du kan være med på å avgjøre hvem som skal vinne i Norden. I bildeserien kan du nå ta en nærmere kikk på det stykket brukskunst Kim og teamet hos Harley-Davidson Oslo har skapt.

Avstemningsperioden er fra 15. januar til 18. februar. Når den offentlige avstemningen avsluttes, vil en jury som består av Nicholas Bech (WrenchMonkees, København, Danmark) og Winston Yeh (RoughCrafts, Taipei, Taiwan) kåre de endelige vinnerne. Til sammen vil publikum og juryens stemmer resultere i en nordisk Custom-King.

Den nordiske vinneren er dermed med i finalen om å bli kronet til Custom King 2018 og vinner av hele konkurransen. Kåringen og kroningen av Custom King 2018 vil finne sted på EICMA i Milano, hvor alle finalesyklene vil bli vist.

Se bildeserien til høyre.

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.