Bild
Neste artikkel

Blytung gårsdag for Ullevålseter

Nyheter

Pål Anders Ullevålseters problemer vil ingen ende ta. I går måtte han returnere på grunn av de samme tekniske problemene som tidligere.

Ullevålseters mekanikere trodde de hadde fikset problemet da de skiftet ut bensinpumpen. Det gikk kjempebra i to etapper. Pål Anders tok en etappeseier og en tredjeplass. Men på gårsdagens etappe begynte problemene igjen, og han måtte gjøre vendereis.

Mekanikerne jobber på spreng med å finne problemet, men i mens raser Ullevålseter nedover på listen. Drømmen om å bli tiendemann i sammendraget er et fjernt minne. Dette er en uvant situasjon for Ullevålseter, for aldri har mekaniske problemer stoppet ham i et rally tidligere. 

- Jeg vil kjøre, det er uvant å stå på sidelinjen. Det er ikke noe gøy, og jeg er kjempefrustrert. Men motivasjonen nå er å kjøre videre til Dakar, der venter det masse barn på meg. Jeg har et skoleprosjekt i Dakar, og samler hvert år inn penger til skolen. Dit skal jeg også i år. 

Men heldigvis ser det lysere ut for læregutten til Ullevålseter. Kristian Felix Jensen har på tross av flere uhell kunnet fortsette løpet. I går kjørte han inn til en 5. plass, 45.42 bak vinner Paolo Ceci, og sammenlagt har han nå klatret opp til sjetteplassen. Marius Helmersen ble sjuendemann, og ligger nå på 10. plass i sammendraget.
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.