Bild
Neste artikkel

Bike Katalogen 2019 er i salg!

Nyheter

Les om alle nye motorsykler og scootere som selges i Norge i 2019. Vi gir deg også en fyldig rapport fra Eicma-messsen, prøvekjøring av nye Ducati Multistrada Enduro, og en duell mellom R1200GS og nye R1250GS fra BMW.

Bike Katalogen 2019 er fullstappet med alle de nye 2019-modellene, nye produkter og ekslusive prøvekjøringer. Her får du 140 sider ren motorsykkelglede! 

Vi gir deg en komplett oversikt over alle de nye motorsyklene. I årets utgave har vi med 417 ulike modeller i Katalogen. Noen godbiter innenfor adventure-segmentet er blant annet etterlengtede Yamaha 700 Ténéré og KTM 790 Adventure.

Retro-trenden ser ut til å fortsette, og vi kan fordype oss i Suzuki Katana, sammen med mye annet. I tillegg til mange motorsykkelnyheter kan du lese om alle våre testvinnere fra 2018, en rykende fersk prøvekjøring av Ducati Multistrada 1260 Enduro, og ikke minst en spennende duell mellom nye BMW R1250 GS HP og BMW R1200 GS Rallye. 

Dette og mye mer finner du i Bike #1.19!
Klikk her for å søke etter butikker nær deg som selger Bike

Hvis du ikke vil gå glipp av de kommende Bike-utgavene, kan du enkelt opprette abonnement her. 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.