Bild
Neste artikkel

Bihr blir Answer-distributør

Nyheter

I går ble det klart at Bihr blir eksklusiv distributør av motocross-varemerket Answer, og den nye kolleksjonen lanseres i Belgia på lørdag og søndag.

Answer er et amerikansk varemerke som tilbyr et komplett sortiment av beskyttelsesklær og utstyr for terrengkjøring. Merket har levert avansert kjøreutstyr som er blitt brukt av noen av verdens beste motocross-førere i over 40 år. Bob Hannah, Johnny O’Mara, Jean-Michele Bayle og James Stewart er noen av mesterne som har vært med på å utvikle varemerket.

Answer leverer sine produkter til førere verden over. Jorge Prado, Justin Bogle, Ryan Villopoto, og regjerende 9-ganger verdensmester i motocross Antonio Cairoli deltar samtlige i produktutviklingen ved Answers utviklingssenter i Irvine, California. Disse førerne er av dem som har gjort Answer til et av verdens raskest voksende merker innen motocross-bekledning og utstyr.

Bihr og Answer vil presentere 2019-kolleksjonen for forhandlere og presse under MXGP i Lommel, Belgia, lørdag 4. august klokken 19.00. Førerne Cairoli, Prado og Paturel er av dem som vil være til stede på eventet. Søndag 5. august er alle velkomne til å få se de kommende nyhetene.

Se video her. 
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.