Bild
Neste artikkel

Bangkok Harley-Davidson vant Battle of the Kings

Nyheter

Den thailandske forhandleren Bangkok Harley-Davidson har vunnet den internasjonale finalen i Battle of the Kings 2018 med sin Street Bob custom-utgave «The Prince».

Det er første gang Thailand deltar i denne konkurransen, og dette gjør seieren enda mer bemerkelsesverdig. Bangkok Harley-Davidson gikk til topps blant over 300 innslag fra mer enn 30 land.

Motorsykkelmessen EICMA byr på flere innslag enn å vise produsentenes nyheter – også den internasjonale finalen i Battle of the Kings er lagt hit. I tillegg til «The Prince» er finaleinnslagene fra Adelaide Harley-Davidson i Australia og Bologna Harley-Davidson i Italia utstilt på messen.

«The Prince» gir et nostalgisk inntrykk samtidig som den er utstyrt med moderne teknologi. Både for- og bakskjermen er kappet for å gi en 70-talls-look, pluss at det er påmontert deler fra andre modeller. Bensintanken stammer fra 48-utgaven, og styret er fra Roadster. 21-tommers forhjulet og 16-tommers bakhjulet med fem eiker fremhever sykkelens linjer, og kablene er trukket på en måte som gjør inntrykket renere. Fargevalget er svart og gyllent.

I 2019-utgaven av konkurransen vil antall deltakere bli større en noen gang; for første gang blir amerikanske forhandlere med i kampen om seieren.

 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.