Bild
Neste artikkel
Italiensk vinner på hjemmebane.

Årets Custom King er kåret

Nyheter

Italienske Harley-Davidson Perugia gikk til slutt av med seieren i Battle of the Kings 2017, og det på hjemmebane.

Europas største custom-konkurranse for motorsykkel er avsluttet på EICMA. 191 spesialbygde Sportstere fra Harley-Davidson-forhandlere deltok i konkurransen. Ti forhandlere – alle Custom Kings i sine egne regioner – viste frem sine finalister, og til slutt var det Harley-Davidson Perugia (Italia) som gikk av med seieren og tok over tronen som Custom King.

For tredje året på rad har autoriserte Harley-Davidson-forhandlere fra hele Europa, Midtøsten og Afrika kjempet mot hverandre for å bli kronet til Custom King.

I år kunne deltakerne velge mellom Iron 883, Forty-Eight eller Roadster som basismodeller for ombyggingen. 191 Harley-Davidson-sykler ble customisert og stemt frem i sine respektive land og regioner. Til slutt ble de 10 finalesyklene fraktet til Italia og årets EICMA-utstillling.

De 10 finalistene var:
Harley-Davidson La Rochelle, Frankrike
Shaw’s Harley-Davidson, Storbritannia
Harley-Davidson Linz, Østerrike
Motor Saloon, Benelux
Harley-Davidson Lodz, Polen
Harley-Davidson Pfeiffer, Tyskland
Harley-Davidson Lisbon, Den iberiske halvøy
Harley-Davidson Perguia, Italia
Harley-Davidson Ålesund, Norge
Harley-Heaven Dietikon, Sveits
 
Alle forhandlerne fikk et budsjett på 6 000 euro, og 50 prosent av utstyret og delene måtte hentes fra Harley-Davidson Parts & Accessories-katalogen. Resultatet ble mange unike og inspirerende custom-sykler. Etter en spennende finalerunde ble vinneren til slutt kåret, og det var Harley-Davidson Perugia som gikk av med seieren med deres Roadster -baserte "Bombtrack".
 
I dommerpanelet satt visepresident for styling i Harley-Davidson, Brad Richards, gitarist Gilby Clarke, og Superbike-mester Shane Byrne.
 
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.