Siste aktivitet

"jabba" har svart på foruminnlegget "Hvilken motorsykkel er dette"
Stinius´og teamets motto om først og fremst å ha det gøy gir svært gode resultater i år. Foto: www.fotografthomas.se.

Andreplass i Scandinavian Open for Stinius

Nyheter

Unge Stinius Viking Ødegård fortsetter fremgangen på de nordiske roadracingbanene. I helgen ble det 2. og 3. plass i Scandinavian Open-racene, og andreplass sammenlagt.

Stinius forbedret stadig rundetidene i helgen, og hele teamet deler førerens glede over nok en gang å sitte i salen og kjøre roadracing. Siden banen i Karlskoga har fått ny asfalt, var det en fryd å kjøre der.

På lørdag var det bare svenske Jepser Pellijeff som slo Stinius, mens VM-fører Christoffer Bergman og Pellijeff sto som første- og andremann på pallen i går. Stinius og teamet gratulerer de svenske toppførerne.

Nå ser teamet frem til NM-finalen i Mo i Rana om halvannen uke. Det skal kjøres to race, og Stinius leder som tidligere skrevet NM med ti poeng.

Som vanlig takker teamet alle som følger dem, samarbeidspartnere og mekanikere, og ikke minst VM-fører Christoffer Bergmann for hans coaching, tips og viljen til å hjelpe andre.

Logg inn eller opprett en konto for å skrive kommentarer

Gratis nyhetsbrev!

Les våre nyhetsbrev for ikke å gå glipp av viktige hendelser. E-postadressen din er alt som trengs.

Du kan når som helst velge ikke å ta imot flere nyhetsbrev, og e-postadressen din selges selvfølgelig ikke videre til andre.

Avslutt Abonner på vårt nyhetsbrev: