Bild
Neste artikkel
Stinius´og teamets motto om først og fremst å ha det gøy gir svært gode resultater i år. Foto: www.fotografthomas.se.

Andreplass i Scandinavian Open for Stinius

Nyheter

Unge Stinius Viking Ødegård fortsetter fremgangen på de nordiske roadracingbanene. I helgen ble det 2. og 3. plass i Scandinavian Open-racene, og andreplass sammenlagt.

Stinius forbedret stadig rundetidene i helgen, og hele teamet deler førerens glede over nok en gang å sitte i salen og kjøre roadracing. Siden banen i Karlskoga har fått ny asfalt, var det en fryd å kjøre der.

På lørdag var det bare svenske Jepser Pellijeff som slo Stinius, mens VM-fører Christoffer Bergman og Pellijeff sto som første- og andremann på pallen i går. Stinius og teamet gratulerer de svenske toppførerne.

Nå ser teamet frem til NM-finalen i Mo i Rana om halvannen uke. Det skal kjøres to race, og Stinius leder som tidligere skrevet NM med ti poeng.

Som vanlig takker teamet alle som følger dem, samarbeidspartnere og mekanikere, og ikke minst VM-fører Christoffer Bergmann for hans coaching, tips og viljen til å hjelpe andre.

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.