Bild
Neste artikkel

1299 Panigale R Final Edition er her

Nyheter

Med en miks av deler fra Superleggera og Panigale R er Final Edition en hyllest til Panigale og Ducatis lange historie med V-twinnen.

Som kjent skal Ducati til neste år presentere en superbike med V4 og slutte med både Panigale og V-twin i dette flaggskipet. I den anledning presenterte de denne hyllesten i forbindelse med Superbike-VM på Laguna Seca.

Motoren er en variant av den som sitter i 1299 Superleggera, med mange eksotiske, lette materialer, større innsugs- og eksosventiler, samt Superleggeraens clutch. Selvsagt har den også Akrapovics VM-type lyddemper, og motoren leverer 209 hestekrefter ved 11 000 rpm. 

Chassitet er imidlertid det samme som på Panigale R. Det vil si aluminium monocoque, Öhlins både foran og bak (TTX36 respektive NIX30), og Brembo M50 Monobloc-kalipere. Og hva ville vel en spesialmodell vært uten en lekker lakkering – Final Edition kan skilte med de italienske fargene.
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.