Siste aktivitet

"dvs64" har svart på foruminnlegget "Honda CB 125 Twin Cafe Racer Prosjekt"

1299 Panigale R Final Edition er her

Nyheter

Med en miks av deler fra Superleggera og Panigale R er Final Edition en hyllest til Panigale og Ducatis lange historie med V-twinnen.

Som kjent skal Ducati til neste år presentere en superbike med V4 og slutte med både Panigale og V-twin i dette flaggskipet. I den anledning presenterte de denne hyllesten i forbindelse med Superbike-VM på Laguna Seca.

Motoren er en variant av den som sitter i 1299 Superleggera, med mange eksotiske, lette materialer, større innsugs- og eksosventiler, samt Superleggeraens clutch. Selvsagt har den også Akrapovics VM-type lyddemper, og motoren leverer 209 hestekrefter ved 11 000 rpm. 

Chassitet er imidlertid det samme som på Panigale R. Det vil si aluminium monocoque, Öhlins både foran og bak (TTX36 respektive NIX30), og Brembo M50 Monobloc-kalipere. Og hva ville vel en spesialmodell vært uten en lekker lakkering – Final Edition kan skilte med de italienske fargene.
 

Logg inn eller opprett en konto for å skrive kommentarer

Gratis nyhetsbrev!

Les våre nyhetsbrev for ikke å gå glipp av viktige hendelser. E-postadressen din er alt som trengs.

Du kan når som helst velge ikke å ta imot flere nyhetsbrev, og e-postadressen din selges selvfølgelig ikke videre til andre.

Avslutt Abonner på vårt nyhetsbrev: