Bild
Neste artikkel

Vi som jobber i Bike

Kontakt

Her er en kort beskrivelse av oss som jobber med Bike. Her ser du hvem vi er og hvilke arbeidsoppgaver vi har. Bike er bygd opp med en nordisk del og med redaksjoner i Norge, Sverige og Finland.

Bike Norge / Motopress AS 
Generalveien 25-27
1769 Halden

Abonnement:
Trenger du å komme i kontakt med vår abonnementsavdeling for å gjøre endringer på ditt abonnement gjøres dette her:
Telefon: 22 22 06 60
E-post: abonnement@bike.no
lwb3d.jpg

Redaktør
Stig-Roar Martinsen
(srm@bike.no)

Stig-Roar har siden 1. mars 2014 vært redaktør og har ansvaret for at Bike alltid skal være Norges beste motorsykkelmagasin. I tillegg har han ansvaret for bike.no. Stig-Roar har hovedansvaret for alt som skal på trykk i den norske utgaven og sørger for at frilansere leverer varer av ypperste kvalitet, skriver norske portretter og reportasjer, forbrukertester, dueller, prøvekjøringer og andre spennende artikler. Han er dessuten en ivrig fotograf.
Stig-Roar har over 10 års erfaring fra redaktørrollen i Nettverk & Kommunikasjon, og har ellers lang fartstid som fagskribent. Motorsykkel har vært det foretrukne kjøretøyet siden 1993.

Redaksjonssekretær:

Anne Maria Røe har vært i mc-bransjen nesten like lenge som BMWs GS-modeller, og hun er vår redaksjonssekretær. Det betyr i praksis at hun oversetter materialet fra våre svenske venner, korrekturleser og rensker opp i alt tøvet redaktøren lirer ut av seg, samt oppdaterer nettsiden. Dessuten hjelper hun gjerne til med research til gode saker.Annonseansvarlig:
Ulrika Carlström
Telefon: +46-651-169 93
E-post: ulrika@annonskraft.se

Sjefredaktør Nordic
Tobias Petersson
(tobias.petersson@bike.se)
Trofaste lesere kjenner kanskje igjen Tobias fra årene 2003–2012 da han jobbet med layout og som testfører i Bike. Siden årsskiftet 2015/2016 er han tilbake, men nå som sjefredaktør.

Bike Sverige
Bike
Box 23800
104 35 Stockholm
Gateadresse: Ynglingagatan 12
Redaksjonen: 0046 8736 12 00
Fax: 0046 8736 12 49

Layoutsjef
Kristin Henriksson (kristin.henriksson@bike.se)
Jobber med layouten av Bike Sverige, som så ligger som base for layouten i de andre landene. Kjører rundt på en Kawasaki ER-6 hun neste sommer skal lære seg å kjøre på bakhjulet med.

Markedsføring
Marjo Köhler (marjo.kohler@okforlaget.se)
Markedssjef for forlagets magasiner. Kjører gjerne motorsykel, for øyeblikket en BMW F650 Scarver. Men drømmer om en Yamaha FZ-6. Eller Honda Hornet 900... Eller... Spørsmålet er bare når hun skal våkne og se til å bytte. Markedsføring

Annelie Ivansson (annelie.ivansson@okforlaget.se)
Tar hånd om markedføring og administrasjon, fremfor alt for motorsykkelbladene til forlaget. Kort fortalt er Annelie dama som realiserer alle våre høytflyvende planer.  

Bike Finland
Bike / OK-Kustannus Oy
Asentajankatu 4
33840 Tampere
Finland
Tel: +358-400 778 532

Redaksjonssjef Finland
Vesa Koivunen (vesa.koivunen@bike.fi)
Vesa elsker enduro og har kjørt sykkel siden han var fire år. Han har lang erfaring med journalistikk og motorsykkelbransjen samt er en skikkelig bra fotograf. 

 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.