Iron Butt 2018....kanskje

4 innlegg 0 nye
Iron Butt 2018....kanskje

Noen har tenkt seg en runde "Iron Butt".

Andre som kan tenke seg det ???

https://www.facebook.com/search/top/?q=jernrau%202018.....%20kanskje%20!

Jepp, er i planleggingsfasen for flere turer.
Første testtur blir sannsynligvis denne, planen er å ta den i første del av Juni.
https://goo.gl/maps/VHGKsPhJcm62

Vurderer også en Saddlesore 3000 med utgangspunkt (og retur til) Hirtshals.
https://goo.gl/maps/81JhcSv8cp62

Igjen. Oppdatering og langt svar spist.....

Prøver igjen...

Under planlegging har vi forsøkt å ta hensyn til..... Skandinavia har bensinstasjoner med kortautomater langs det meste av hovedveinettet. Det går fort og vanligvis køfritt. Tyskland har ikke kortautomater, det må betales i kassen, mye tid tapt. Det er lange strekninger med langt mellom stasjoner, som ikke alltid ligger rett ved veien.

Gjennom Sverige og Danmark er det grei flyt i trafikken langs hovedveier.. Tyskland har fått lange strekninger med 100-120 km/t grenser og endeløse lastebilkøer...som er begrenset til nesten null alle søndager, og i perioden 1 juli til 31. august både lørdag og søndag. Fri fart er nå svært begrenset, og du får utvidet ansvar hvis ulykke skjer og kan tilskrives fart over 130, som er anbefalt maks også på fri fart strekninger.

Vi har lagt delmål, 160 mil ved Lubeck, 200 ved Berlin. Målet er SS 2000, men vær og forhold kan sparke ben, da tar vi til takke med 160. Er motet der, så tas en ekstra sløyfe så det blir SS 2500 før siste stopp.

Reiser 30/6 og slipper da lastebilene, og hjemreise påfølgende helg. Så gjelder det å ha flaks. Har måttet bryte før grunnet vær m.m.

Skriv ny kommentar

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.