Is there anybody out there?/Hvor ble det av alle gutta?

3 innlegg 0 nye
Is there anybody out there?/Hvor ble det av alle gutta?

I skikkelig, skikkelig gamledager, da var det et sant sammensurium av gærninger og folk med litt bedre vett her inne på dette forumet.

Men nå er nok de fleste av vårs gamle travere helt andre steder når vi ønsker å krangle eller småpjatte om motorsykler og det meste ellers.
Jeg mener å huske at Bike-forumet til stadighet satt div. rekorder innen "flest unike brukere/innlegg", etc, etc.
Man kunne legge inn de rareste og mest kvasifilosofiske tanker klokka 3 om natta, og før man hadde rukket å si nirvslatt, så var en diskusjon i gang.
En vag forespørsel om f.eks. riktig lufttrykk i dekka på en FZ 750, blå, kunne ende i en endeløs diskusjon om Arbeiderpartiets politikk i perioden 1970-84.
Det var helt fantastisk, forteller jeg eder!

Hæggis kunne legge inn de rareste tanker rundt Livet generelt og en gammal Yamaha XTZ 750 SuperTénéré , hvorpå Trollerud ville kontre med noe helt hinsides angående gamle crossere fra Tjekkia, Tom blandet seg inn med sine tanker rundt carbonfelger, Yngve forklarte hvordan man best tuner en Hayabusa, Østfoldmafiaen hang seg på med tullprek om båtær og bilær, hauger av andre raringer bare MÅTTE nevne et eller annet, det var endel sinte mennesker som idioterklærte hele gjengen og forklarte f.eks. at "Dere er alkoholikere hele gjengen! Jeg, jeg kjører BMW GS og har samme hjelm som Politiet jeg!", noen tok så av at de ringte redaktøren den gang midt på natta og truet ham med det meste, undertegnede koste seg uansett helt hinsides...

Det hele var usedvanlig morsomt!
Så, er noen av dere fortsatt her inne?
Eller er dere, som meg kun på FB om dagen?

De er nok på FB hele gjengen! Forum er for spesielt interesserte i 2019 :) Men enig, var mye liv her før det gikk nedenom og hjem. Alternativforumet ikkebike er dødt det også. Og rundtom på andre forum går det mest i adventure. Så godt det finnes særgrupper på FB for oss som kjører motorsykkel.

hehe... kikker innom 2-3 ganger i året. Ser også andre forum -som lignet på bike innen seiling har hatt samme utviklinga - selv om de har hele verden som medlemmer. De fleste er jo på Face - men det er ikke like lett å holde tråder gående der slik at alle nyanser kommer fram.

Og carbonfelger - Koenigsegg har masse flotte vidder på YT - han fortalte bl.a at hans inspirasjon til å lage biler kom fra at han så Flåklypafilmen da han var 5 år - og fra da var han bestemt på å lage biler. Ref. også hans video om carbonfelger -

- de begynte ikke med dette før i 2013 - trådene i Bike er fra rundt 2010...jatta!

Hayabusa GSX 1400 RR

Skriv ny kommentar

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.