Bugs og diverse på web siden

4 innlegg 0 nye
Bugs og diverse på web siden

Det er en stund siden jeg har vært innom bike.no og registrerer at de gamle bugsene fortsatt er tilstede.
-Mine kart/turer. Hva i all verden skal jeg med alle andre sine turkart på mitt turkart? Bare kaos der.
- Kart. Hvorfor skulle jeg være interessert å gå tilbake til hele Sverige når jeg har zoomet inn på Norge, spesielt siden jeg har tilhørighet i Norge?
-Egne bilder. Her er det ikke mulig å bruke knappen neste bilde. Den er bare der for show.
Kan sikkert finne enda mer feil/mangler, men dette var bare det jeg fant i løpet av 5 min. Forundrer meg veldig at dette har vært et tema siden siden ble lagt om. Så alt i alt så vitner dette om sløvt arbeid og liten interesse å rette opp i bugs.

Javel!

Er vel hovedgrunnen til at så mange forsvant... ihvertfall fra forumet.

Hvis en ser på trådene i fortiden, ville jeg tro de fleste falt av grunnet mobbekultur og uendelige rekker av tullprat mellom en hard kjerne.

For min del aner jeg ikke hvor mine bilder, mine kart eller andres er å finne. Og ikke skjønner jeg hva en slik lagringsmulighet har med forumet å gjøre.

Ikke for å krangle, men jeg visste ikke engang at det fantes, og finner det heller ikke nå....

Hvis man ser på trådene i fortiden ser man jo at det i hvert fall var noen der (her). Du kan mene hva du vil om hva som ble skrevet, men skrevet ble det, og hvis det som ble skrevet var problemet ville trafikken stilnet mange år tidligere.

Skriv ny kommentar

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.