Motard eller duke?

3 innlegg 0 nye
Motard eller duke?

Hei. jeg skal kjøpe 125cc etter konfirmasjonen, men vet ikke om jeg skal ha motard eller duke, jeg skal kjøre med venner så må være komfortabel å kjøre og litt dra kraft (så jeg ikke blir kjørt fra) skal også på noen turer som er mellom 1 og 2,5 timer. noen anbefalinger om hvem og hva som kanskje passer best?

Når det kommer til 125 er 90% av syklene originale like "kjappe".
Jeg hadde en spillter ny YZF for ett par år siden og en kompis hadde Duke og en annen hadde en blodtrimma Husaberg 125.
Etter å ha prøvd alle de der vil jeg påstå at YZF passer for "større gutter" altså tyngre og lengre enn de som vil få plass på en Duke.
Husabergen var selvfølgelig drit artig å kjøre med sine 40 noe hester. Men den ristet i stykker både underliv og sjæl.
Kjørte også litt WRX eller hva den Yamaha sykkelen heter og den må jeg ærlig si skuffet meg med kjøreegenskaper og "fart".
Siden du sitter så rett opp og ned blir du et "target" for vinden som senker farten din.

Så til konklusjon:
Er du lang - YZF
Er du ute etter komfortabel sykkel - KTM DUKE
Om du skal kjøre orginal så ikke gå for noen av de "motardene" selv om du ikke kan kalle det det med 15 HK.

Om jeg har vært rundt 1.80 som vanlige folk har jeg tatt en duke eller MT any day of the week.

Daniel Gosta

Hei og velkommen til tohjulsverden :-) Håper vi får beholde deg også etter du har fått lappen på bil. Kjempelurt å ta A1, spesielt nå som AM(moped) blir dyrere. Når det kommer til hvilken sykkel du skal velge er det kanskje like viktig å vite om du skal ha ny eller brukt sykkel?

Tenk på at sykkelen du kjøper trenger service og vedlikehold, så det kan være greit å ha en forhandler i nærheten som kan ordne slik for deg. Jeg vil foreslå å besøke forhandlerne for å ta en prat, så er jeg helt sikker på at du får en følelse av hvilken sykkel du vil ha. Kjøreskolene i Kristiansand har valgt Duke fordi det er lettvint ift. til service, og at de er lettkjørte og tøffe. De er i alle fall ikke er dumt valg, men relativt dyre.

Lykke til :-)

Skriv ny kommentar

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.