Siste aktivitet

"dvs64" har svart på foruminnlegget "Honda CB 125 Twin Cafe Racer Prosjekt"

Vurderinger

Motorsykler / Honda NT 700 V Deauville

Motorsykler / Honda NT 700 V Deauville

Bra: 
Bombesikker motor, god vindskjerm (for første gang hører jeg motoren høyere enn vindstøy), kardang og midtstøtte. Meget god sittestilling for passasjer. To triptellere, kjørecomputer med snittfart. Velbalansert sykkel, lettkjørt og stabil. Stor tank og lavt forbruk gir max rekkevidde på 45-50 mil.
Dåligt: 
Ulyder, skrangling og vibrasjoner. Modellen har 11 hk mer enn forgjengeren, men dette var ikke særlig merkbart. Blir spinkel med to på, må liksom ned i kjelleren selv i meget slake bakker, selv ved optimalt turtall. Ikke glad i dårlig asfalt. Standardkoffertene er for små for en touringsykkel og de store lokkene er dyre i innkjøp. Endel billig plast som trekker ned, merkelig at de ikke har fått orden på dette etter forrige modell. Litt vinglete over 90 km/t, avhengig av vindforhold.
Summering: 
2006-modell gått 36.000 km, nylig utført storservice med ventilkontroll. Har nå kjørt 250 mil med og uten passasjer. Fin mellomklasse tourer til gunstig pris. Blir motormessig spinkel med to på. Demperne gjør jobben, hvis ikke veien blir for dårlig. Kjøper du vindavvisere for hender/føtter, kan du kjøre en stund i regn uten å måtte stoppe for å ta på regntøy, værbeskyttelsen er utrolig god. Jeg fikk tresmak i baken etter en times tid. Skal ikke bare skylde på sykkelen, men salen var ikke all verden. Brukte 0,45 l/m med to på og full oppakning. Kan sikkert tynes ned mot 0,35 solo. Kunne kanskje gitt tre stjerner, men mye mc for pengene trekker kraftig opp. Den gode vindbeskyttelsen medfører at man hører mer til motoren og der sitter han gamle-Erik med vinkelsliper...

Gratis nyhetsbrev!

Les våre nyhetsbrev for ikke å gå glipp av viktige hendelser. E-postadressen din er alt som trengs.

Du kan når som helst velge ikke å ta imot flere nyhetsbrev, og e-postadressen din selges selvfølgelig ikke videre til andre.

Avslutt Abonner på vårt nyhetsbrev: