fjord motorpark masterplan

13 innlegg 0 nye
fjord motorpark masterplan

Prosjektet rykker tilbake til start. Sjekk Haugesunds Avis. Det skal ikke være lett å bygge bane i dette landet.

Dette var synd. Av hva jeg leser i avisen så forstår jeg ikke hva som var galt med ekspropriasjonsvedtaket. Dette er bare kjipt - jeg hadde virkelig gledet meg til at vi skulle få et anlegg her på vestlandet!

Ducati Supersport 900

Det dreier seg om en saksbehandlingsfeil fra kommuneadministrasjonen. Problemet for FMP er at den nye posisjonen ikke ønsker å rette opp i denne feilen og behandle saken på nytt, da de i utgangspunktet ikke ønsker dette anlegget. FMP kan selvfølgelig vente på at flyplassen legges ned, og håpe på å overta dette området. Da må det imidlertid omregulering til, og vi er tilbake til manglende politisk vilje. Uansett, tiden går. Jeg tror vi må satse på Sokndal og KNA Raceway. Dette prosjektet virker betydelig mer robust.

Ja, KNA Raceway i Sokndal ser litt mer lovende ut - http://www.knaraceway.no/
Kanskje litt langt unna Bergen :(

Ducati Supersport 900

Sjekk heller ut facebooksiden. Det ligger mer oppdatert info der. Det er mye godt arbeid som er gjort av den nye administrasjonen i Sokndal, men de er ikke så flink til å fortelle om det.

Fjord motorpark skal ikkje avskrives heilt ennå. Det jobbes i kulissene fortsatt. Tror men nå venter på ein redegjøring fra kommunen.

https://hnytt.no/2016/02/06/leie-a-vente/

Karmøy kommune skal nå rette opp feilen med ekspropieringssaken snarest.
håper det ikkje blir så lang utsettelse pga dette.

Er det noen her inne som kjenner til hvor KrF i Karmøy står i denne saken? De var for ekspropriasjon i 2013 sammen med H og FrP. Nå har de skiftet side og sitter sammen med Ap, SP, V og SV i posisjon, alle partier som stemte mot. Selv om saken kommer opp igjen er det ikke sikkert den får samme utfall som forrige gang. En ting er i alle fall sikkert; om Arvid Grimstvedt får til dette må det bli store mengder heder og ære fra motorsportsnorge!

Mye action i media ang FMP for tiden. lokalaviser poster daglig nye artikler men noen krever abbonement.
https://hnytt.no/2016/02/07/gar-rykteflom-rundt-fjord-motorpark/
https://hnytt.no/2016/02/07/samles-fjord-motorpark/
http://www.h-avis.no/sport/motorsport/karmoy/ny-priskalkyle-pa-fjord-motorpark/s/5-62-217605

Leif Malvin Knutsen uttalte før valget at Karmøy KRF skulle fortsette å støtte FMP uansett valgutfall. regner med han står for det imorgen når det behandles i Karmøy kommune.

Gode nyheter ikveld. Karmøy kommune skal behandle saken påny.

http://www.h-avis.no/karmoy/nyheter/fjord-motorpark-til-ny-politisk-behandling/s/5-62-217923

Fantastisk å høre! Håper virkelig det blir ja hos kommunen :)

Ducati Supersport 900

Fullt gjennomslag for Fjord Motorpark
Fylkesmannen i Rogaland har nå avvist grunneiernes klage på vedtak for ekspropriasjon av grunn og rettigheter for gjennomføring av reguleringsplan for Fjord Motorpark.
Av Egil M Solberg | 04.12.2018 22:05:27
Fjord Motorpark: Fylkesmannen støtter kommunens vedtak av 23.10.2017. Klagen fra grunneierne tas ikke til følge.

– Nå kan idretts-Norge og regionen forøvrig glede seg over en viktig milepæl for idrettsanlegget Fjord Motorpark, sier André Kidess i Fjord Motorpark i en pressemaling tirsdagkveld.

Vedtaket er endelig og kan ikke påklages til overordnet forvaltningsorgan.

– Klage ble sendt over til Fylkesmannen i begynnelsen av Februar 2018. Behandlingen har tatt lang tid, men det er gjennomført en grundig behandling, opplyser Kidess.

Fylkesmannen har behandlet alle deler av klagen i detalj.

– Dette danner et godt grunnlag for videre arbeid med Fjord Motorpark. Veien har vært lang og tidkrevende. Dette er en svært viktig beslutning til fordel for Fjord Motorpark. Nå kan arbeidet med å realisere flerbruksanlegget startes opp igjen, avslutter han.

https://radioh.no/fullt-gjennomslag-for-fjord-motorpark/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

https://m.facebook.com/FjordMP/

Skriv ny kommentar

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.