Skal kjøpe moped og mopedlappen, trenger hjelp!

5 innlegg 0 nye
Skal kjøpe moped og mopedlappen, trenger hjelp!

Hei! Var litt usikker på hvilken kategori jeg skulle plassere denne posten, bare flytt den hvis den er feil.

Jeg skal ta mopedlappen og kjøpe min egen moped nå snart. Problemet er at jeg skal gjøre dette uten at mine foreldre vet om det, for de syns ikke jeg skal ta mopedlappen. Har tatt kontakt med trafikkskole og de trenger ikke foreldres tillatelse for å ta lappen.

Derfor trenger jeg litt hjelp med alt av penger, hva trenger jeg kjøpe, har satt opp en foreløpig liste, men er det noe jeg mangler? Er det eventuelt noe viktig jeg burde vite om? Budsjettet mitt er på ca 14.000kr.

-årsavgift (455kr)
-omregistrering (531kr) (skal kjøpe bruktmoped på finn)
-forsikring (ca 1000kr)
-moped (5000kr)
-mopedlappen (7400kr)

Pris: 14.386kr

Min første tanke er jo at du bør ta A2 isteden.Koster vel litt mer, men da er du igang med MC-eventyret. Så kan du selvfølgelig kjøre moped når den er i box :-) Men jeg synes du bør snakke med gamlingene og få dem med på laget. Er aldri noe OK å gå bak ryggen på dem egentlig.

. . Det er med MC som det er med mat. Legg på MANGE kroner, og det blir LITT bedre :-)

Regner med at du er 15år så A2 lappen er ikke du gammel nok til å ta.
Har du husket hjelm og hansker?
Ellers ser det vel ut for at du har fått med det meste.

Hei, jeg har hjelm og hansker. Noen som har noe ide om hvordan jeg kan få omregistrert moped uten at foreldre må være involvert?

Her må barnevernet inn og gi korreks.

Skriv ny kommentar

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.